SORTIMENT

Kan Ni beställa hem andra fälg-modeller än de som visas på sajten?
Inga problem! Vi har mycket bra kontakt med de flesta leverantörer och Generalagenter i Sverige och även utomlands. Maila eller ring till oss vad Du önskar veta eller beställa. Prismässigt gör Vi nog ingen besviken på dessa varor heller...

Är era däck färska?
Ja! I stort sett hela sortimentet är tillverkade mellan 1mån - 1 år tillbaka. Endast i undantagsfall kan vissa storlekar vara 1-3 år sen tillverkning. Sommardäck och vinterdäck anses inom branschen vara färska och fungera med oförändrade egenskaper inom 5 år.

Inga krav på att däck ska vara nya?
Det är viktigt att ha ett bra mönsterdjup och dubbutstick men det finns inget ålderskrav för däck. Vid de undersökningar som har gjorts har man inte kunnat se någon tydlig försämring av gamla vinterdäcks friktionsegenskaper.
Läs mer här:
https://www.transportstyrelsen.se

En lokal gummihandlare påstod att Era låga priser på däck och fälgar berodde på att dessa var kopior, II-sortering eller troligtvis gamla. Stämmer det?
Nej! Vi saluför precis samma varor som övriga handlare i Sverige. De allra flesta av våra kollegor i branschen vet att Vi är mycket seriösa och endast har kvalitetsvaror. Tyvärr finns det några mindre seriösa som tar till dessa "tomma" påståenden för att deras egna priser inte skall framstå som hutlösa.

Är det originaltillverkade däck som Ni erbjuder?
Ja! Vi saluför endast originaltillverkade däck. Samtliga däck är även "E"-märkta.
Kvalitet är väldigt viktigt för oss...
(Observera att däck utan "E"-märkning är olagliga i Sverige)

Vad rekommenderar Ni att jag tvättar mina fälgar med?
Rengöring av aluminiumfälgar bör ske med ljummet vatten och milt bilschampo. Användning av starkare medel eller vissa typer av fälg-rengöringsmedel kan orsaka finishskador. Skador av denna art omfattas EJ av fabriksgarantin.

Ingen bil vald
Välj en bil
Quickview kunde inte laddas.